خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان‌ هستند

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل، هتل‌آپارتمان، اقامتگاه سنتی و پانسیون استان تهران، در پیامی به مناسبت فرارسیدن هفدهم مردادماه، روز خبرنگار، نقش و رسالت خبرنگاران و رسانه‌های تخصصی حوزه گردشگری و هتلداری را ارج نهاد و برای تمامی اصحاب رسانه موفقیت و سربلندی آرزو کرد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، محمدعلی فرخ‌مهر، رئیس جامعه حرفه‌ای هتل، هتل‌آپارتمان، اقامتگاه سنتی و پانسیون استان تهران، در پیامی به مناسبت هفدهم مردادماه، روز خبرنگار، اظهار کرد: خبرنگاران، راویان حقیقت و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند.

او فرارسیدن ۱۷ مردادماه روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه، فعالان مطبوعاتی و رسانه‌های تخصصی حوزه گردشگری و هتلداری تبریک گفت و افزود: بی‌شک در شرایط امروز، رسالت خبرنگاران تنها انعکاس اخبار نیست؛ بلکه آگاهی‌بخشی، واکاوی، مطالبه‌گری مسئولانه، صیانت از حقیقت و کمک به تصمیم‌سازی صحیح از مهم‌ترین وظایف به شمار می‌رود.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتل، هتل‌آپارتمان، پانسیون و اقامتگاه سنتی تهران با تاکید بر نقش رسانه‌ها در توسعه گردشگری، تصریح کرد: جامعه هتل، هتل‌آپارتمان، پانسیون و اقامتگاه سنتی تهران، نقش و تلاش خبرنگاران و رسانه‌های تخصصی را در معرفی ظرفیت‌های گردشگری و انعکاس مسائل و مطالبات فعالان صنعت هتلداری و سایر تاسیسات اقامتی، حمایت از گردشگری و تقویت آن را که ظرفیت گردشگری ارزشمند ایران عزیزمان را اثربخش و قدر می‌داند.

فرخ‌مهر در پایان خاطرنشان کرد: ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های حرفه‌ای شما عزیزان، از درگاه خداوند متعال برای خبرنگاران و اصحاب رسانه، سلامتی، سربلندی و موفقیت آرزو دارم.

انتهای پیام/

کد خبر 1405051701289
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha